לןגן

קדרת אסאדו/אוסובוקו ותפוחי אדמה בתנור- דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 07/09/2018 | 12:50
קדרת אסאדו/אוסובוקו  ותפוחי אדמה בתנור- דורית כהן

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה רחבה נערבב את כל מרכיבי המרינדה ונניח את קוביות ה אסאדו/ האוסובוקו בתוכה ,ניתן מנוחה במקרר לפחות לשעה לספיגת טעמים .

  2. לאחר שעה

  3. בסיר רחב נסגור את נתחי הבשר

  4. למשך שבע דקות מכל צד.

  5. נניח בכלי חרס או בסיר עם תחתית כפולה את תפוחי האדמה השלמים, הבצל שגם הוא חתוך גס יחד עם הפטריות/ ערמונים נוסיף גם את הנתחים ושארית המרינדה של הבשר.

  6. נחצה ראש שלם של שום , להניח גם אותו יחד עם גבעולי הטימין והרוזמרין .נוסיף כוס מים רותחים.

  7. להכניס לתנור שחומם מראש על 220 מעלות ל3/4 שעה בערך כשהכלי מכוסה בנייר אפיה ומעליו נייר כסף .

  8. לאחר מיכן נוריד טמפרטורה ל 165 מעלות למשך שעתיים נוספות או עד לריכוך הבשר.

  9. במידה וחסר נוזלים יש להוסיף .

  10. הבשר יוצא רך שאין דברים כאילו .

  11. בתאבון ובהצלחה 🌹