- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
חצי בצל גדול חתוך לקוביות
-
חצי חציל חתוך לקוביות (מושרה במלח)
-
1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
-
1 פלפל חריף חתוך לטבעות (לא חובה)
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן את החציל הבצל והגבמה על אש גבוה.
-
2
לאחר מכן להוסיף את הבשר והתבלינים לערבב ולהנמיך את האש.לכסות את הסיר ולהכין את הבצק.
-
3
לערבב את כל מצרכי הבצק ולהניח בצד (אין התפחה).
-
4
להוסיף לרסק והמים את כף האריסה והשום הכתוש לערבב ולשפוך לבשר..
-
5
לערבב טוב ולהמשיך לבשל על אש נמוכה עם מכסה סגור כ10 דקות לאיחוד טעמים.
-
6
את הבצק נחלק ל2 כדורים ונרדד לצורה עגולה (השתמשתי בתבנית חד פעמית עגולה בקוטר 26) נרסס בתבנית ספריי שמן במידה ואין אפשר להשתמש בשמן רגיל.
-
7
את הבצק הראשון נניח בתחתית התבנית ונהדק.
-
8
נשפוך את תבשיל הבשר לתבנית ובעזרת הבצק השני "נסגור" את התבשביל..
-
9
אפשר לפזר מעל זעתר/שומשום ולהכניס לתנור ל160 מעלות -לא- יותר מ6,7 דקות.הגשתי לצד אורז לבן..
-
10
בתאבון❤.
1
לטגן את החציל הבצל והגבמה על אש גבוה.
2
לאחר מכן להוסיף את הבשר והתבלינים לערבב ולהנמיך את האש.לכסות את הסיר ולהכין את הבצק.
3
לערבב את כל מצרכי הבצק ולהניח בצד (אין התפחה).
4
להוסיף לרסק והמים את כף האריסה והשום הכתוש לערבב ולשפוך לבשר..
5
לערבב טוב ולהמשיך לבשל על אש נמוכה עם מכסה סגור כ10 דקות לאיחוד טעמים.
6
את הבצק נחלק ל2 כדורים ונרדד לצורה עגולה (השתמשתי בתבנית חד פעמית עגולה בקוטר 26) נרסס בתבנית ספריי שמן במידה ואין אפשר להשתמש בשמן רגיל.
7
את הבצק הראשון נניח בתחתית התבנית ונהדק.
8
נשפוך את תבשיל הבשר לתבנית ובעזרת הבצק השני "נסגור" את התבשביל..
9
אפשר לפזר מעל זעתר/שומשום ולהכניס לתנור ל160 מעלות -לא- יותר מ6,7 דקות.הגשתי לצד אורז לבן..
10
בתאבון❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים