הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאת החציל החתוך לפרוסות להמליח ולהניח בצד.
במחבת נפרדת נטגן את הבצל והשום.
שהבצל נהיה שקוף נוסיף את הבשר ונביא למידת עשייה הרצוייה שבה ניתן לפורר את הבשר לחתיכות קטנות.
לאחר מכן נוסיף את קוביות הגמבה ננמיך את האש ונכסה במכסה ל10 דקות.
נוסיף חצי מכל דבר מהתבלינים ונסגור את המכסה ל10 דקות נוספות..
לאחר שהחציל הפריש נוזלים נטגן אותו כחצי דקה מכל צד (החציל לא אמור להיות במידת עשיה של חציל מטוגן).
נוציא מהמחבת ונספוג על נייר. (את סדר החצילים הממולאים נסדר בתבנית שמתאימה לתנור).
ניקח מהמלית בשר נמלא כל רצועת חציל בצידו העליון ונגלגל לסגירה של צורת סיגר..
בסיר קטן נשים את העגבניות הקלופות לאחר שחתכנו לקוביות וניצור רוטב.
נוסיף את שאר התבלינים ונביא לרתיחה.
לבסוף נשפוך את רוטב העגבניות על החצילים.
נכסה בנייר כסף ונכניס לתנור ל30 דקות על חום של 170 מעלות.ניתן להגיש לצד אורז או פירה.בתאבון❤.