אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,530
צפיות

גלילות חצילים ברוטב אדום ממולאים בשר

המתכון של
גלילות חצילים ברוטב אדום ממולאים בשר

#מעשהידיי

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 חציל פרוס דק לאורך
  • חצי קילו בשר טחוו
  • 1 בצל חתוך לקוביות
  • 1 גמבה חתוכה לקוביות
  • 5 שיני שום
  • 5 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
  • רבע צרור פטרוזיליה
  • רבע צרור כוסברה
  • תבלינים
  • מלח
  • פלפל
  • פ.מתוקה חצי כפית
  • פ.חריפה חצי כפית
  • כפית מחוקה כמון
  • קמצוץ בהרט
אופן ההכנה
  • 1

    את החציל החתוך לפרוסות להמליח ולהניח בצד.


  • 2

    במחבת נפרדת נטגן את הבצל והשום.


  • 3

    שהבצל נהיה שקוף נוסיף את הבשר ונביא למידת עשייה הרצוייה שבה ניתן לפורר את הבשר לחתיכות קטנות.


  • 4

    לאחר מכן נוסיף את קוביות הגמבה ננמיך את האש ונכסה במכסה ל10 דקות.


  • 5

    נוסיף חצי מכל דבר מהתבלינים ונסגור את המכסה ל10 דקות נוספות..


  • 6

    לאחר שהחציל הפריש נוזלים נטגן אותו כחצי דקה מכל צד (החציל לא אמור להיות במידת עשיה של חציל מטוגן).


  • 7

    נוציא מהמחבת ונספוג על נייר. (את סדר החצילים הממולאים נסדר בתבנית שמתאימה לתנור).


  • 8

    ניקח מהמלית בשר נמלא כל רצועת חציל בצידו העליון ונגלגל לסגירה של צורת סיגר..


  • 9

    בסיר קטן נשים את העגבניות הקלופות לאחר שחתכנו לקוביות וניצור רוטב.


  • 10

    נוסיף את שאר התבלינים ונביא לרתיחה.


  • 11

    לבסוף נשפוך את רוטב העגבניות על החצילים.


  • 12

    נכסה בנייר כסף ונכניס לתנור ל30 דקות על חום של 170 מעלות.ניתן להגיש לצד אורז או פירה.בתאבון❤.


1

את החציל החתוך לפרוסות להמליח ולהניח בצד.


2

במחבת נפרדת נטגן את הבצל והשום.


3

שהבצל נהיה שקוף נוסיף את הבשר ונביא למידת עשייה הרצוייה שבה ניתן לפורר את הבשר לחתיכות קטנות.


4

לאחר מכן נוסיף את קוביות הגמבה ננמיך את האש ונכסה במכסה ל10 דקות.


5

נוסיף חצי מכל דבר מהתבלינים ונסגור את המכסה ל10 דקות נוספות..


6

לאחר שהחציל הפריש נוזלים נטגן אותו כחצי דקה מכל צד (החציל לא אמור להיות במידת עשיה של חציל מטוגן).


7

נוציא מהמחבת ונספוג על נייר. (את סדר החצילים הממולאים נסדר בתבנית שמתאימה לתנור).


8

ניקח מהמלית בשר נמלא כל רצועת חציל בצידו העליון ונגלגל לסגירה של צורת סיגר..


9

בסיר קטן נשים את העגבניות הקלופות לאחר שחתכנו לקוביות וניצור רוטב.


10

נוסיף את שאר התבלינים ונביא לרתיחה.


11

לבסוף נשפוך את רוטב העגבניות על החצילים.


12

נכסה בנייר כסף ונכניס לתנור ל30 דקות על חום של 170 מעלות.ניתן להגיש לצד אורז או פירה.בתאבון❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים