הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלצרוב קלות את הבשר במעט שמן זית.
במקביל בסיר רחב לטגן רצועות בצל עד להזהבה, להוסיף ריבועי תפוחי אדמה לטגן אותם עד שיקבלו צבע.
להוסיף את התבלינים- פפריקה כורכום ואבקת מרק בצל מלח פלפל ולערבב הכל.
להוסיף מים עד לגובה הבשר ואחרי הרתיחה להוסיף כף מרק עוף, לבשל על אש נמוכה במשך שעתיים..
לאחר מכן לבשל עוד רבע שעה ללא מכסה.