אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,682
צפיות

תבשיל צלי מס׳ 5

המתכון של
תבשיל צלי מס׳ 5

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 פרוסות צלי מס 5
  • 4 תפוחי אדמה גדולים
  • 2 בצלים
  • כף פפריקה מתוקה
  • כף כורכום
  • כף אבקת מרק בצל
  • כף אבקת מרק עוף
  • מלח
  • פלפל
אופן ההכנה
  • 1

    לצרוב קלות את הבשר במעט שמן זית.


  • 2

    במקביל בסיר רחב לטגן רצועות בצל עד להזהבה, להוסיף ריבועי תפוחי אדמה לטגן אותם עד שיקבלו צבע.


  • 3

    להוסיף את התבלינים- פפריקה כורכום ואבקת מרק בצל מלח פלפל ולערבב הכל.


  • 4

    להוסיף מים עד לגובה הבשר ואחרי הרתיחה להוסיף כף מרק עוף, לבשל על אש נמוכה במשך שעתיים..


  • 5

    לאחר מכן לבשל עוד רבע שעה ללא מכסה.


1

לצרוב קלות את הבשר במעט שמן זית.


2

במקביל בסיר רחב לטגן רצועות בצל עד להזהבה, להוסיף ריבועי תפוחי אדמה לטגן אותם עד שיקבלו צבע.


3

להוסיף את התבלינים- פפריקה כורכום ואבקת מרק בצל מלח פלפל ולערבב הכל.


4

להוסיף מים עד לגובה הבשר ואחרי הרתיחה להוסיף כף מרק עוף, לבשל על אש נמוכה במשך שעתיים..


5

לאחר מכן לבשל עוד רבע שעה ללא מכסה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים