אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

3,038
צפיות

פסטה רוזה

המתכון של
פסטה רוזה

מתכון קליל ופשוט מושלם, אין כאלו מבטיחה !!!!

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 50 גרם חמאה
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות (אני משתמשת בפריכוז של יכין, בקופסת שימורים)
  • 2 זעופת סוכר
  • מים רותחים
  • חצי חבילת פסטה
  • 3/4 כוס חלב
  • 250 מ״ל שמנת מתוקה/לבישול
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אגוז מוסקט
  • מעט גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם בסיר את החמאה ולהוסיף את השום הכתוש.


  • 2

    להוסיף את הרסק והסוכר ולערבב.


  • 3

    להוסיף את הפסטה ואת המים עד לכיסוי ולערבב.


  • 4

    להוסיף את החלב ואת השמנת ולערבב.


  • 5

    להוסיף תבלינים ולבחוש.


  • 6

    כל כמה דקות לערבב כדי שלא ידבק למטה.


  • 7

    להוסיף נוזלים (חלב/מים/שמנת) מידי פעם עד שהפסטה תיהיה אל דנטה .


  • 8

    להוסיף גבינה ולערבב מעט.


  • 9

    בתיאבון ! .


1

לחמם בסיר את החמאה ולהוסיף את השום הכתוש.


2

להוסיף את הרסק והסוכר ולערבב.


3

להוסיף את הפסטה ואת המים עד לכיסוי ולערבב.


4

להוסיף את החלב ואת השמנת ולערבב.


5

להוסיף תבלינים ולבחוש.


6

כל כמה דקות לערבב כדי שלא ידבק למטה.


7

להוסיף נוזלים (חלב/מים/שמנת) מידי פעם עד שהפסטה תיהיה אל דנטה .


8

להוסיף גבינה ולערבב מעט.


9

בתיאבון ! .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים