להקפיץ פיטריות במחבת עם בצל ירוק מלח פלפל שתיים שלוש דקות לא יותר ולהוריד מהגז
הכנת הרוטב
ליקצוץ חמש שיני שום לטגן קלות להוסיף עגבניות מיובשות ושמונה עגבניות שרי לטגן הכל ביחד להוסיף ארבע עגבניות מגוררות וכף מלאה פפריקה אדומה פלפל שחור רבע כפית וחצי כפית מלח ליטעום ולתקן טעמים
בנתיים שהרוטב מתבשל להכניס פסטה עם מעט מלח להתבשל בתוך סיר עם מים לא לבשל הרבה צריכה ליהיות אלדנטה
אופן ההכנה
1
לוקחים קערה גדולה ושטוחה מסננים את הפסטה מהמים ושמים את הפסטה בקערה מעל הקערה שופכים את הרוטב בנדיבות ומערבבים טוב ומעל מפזרים את כל הירקות והפטריות המוקפצות והנה לכם פסטה שתשאיר לכם טעם טוב ושל עוד .
2
בהצלחה.
1
לוקחים קערה גדולה ושטוחה מסננים את הפסטה מהמים ושמים את הפסטה בקערה מעל הקערה שופכים את הרוטב בנדיבות ומערבבים טוב ומעל מפזרים את כל הירקות והפטריות המוקפצות והנה לכם פסטה שתשאיר לכם טעם טוב ושל עוד .