לטגן בצל ושום להוסיף תבלינים לערבב ולהוסיף העגבניה, ומעט מים..
5
לערבב להוסיף רסק עוד מים וכשמבעבע להוסיף הספגטי ...לבשל מעט על אש נמוכה מספר דקות לערבב היטב.. לתקן תיבול ולהגיש חם. תהנו הילה❤המתכון מתאים לכל סוגי הפסטה..
1
את הספגטי לבשל לפי הוראות היצרן..
2
להכנת הרוטב...
3
בסיר לשים כרבע כוס שמן .
4
לטגן בצל ושום להוסיף תבלינים לערבב ולהוסיף העגבניה, ומעט מים..
5
לערבב להוסיף רסק עוד מים וכשמבעבע להוסיף הספגטי ...לבשל מעט על אש נמוכה מספר דקות לערבב היטב.. לתקן תיבול ולהגיש חם. תהנו הילה❤המתכון מתאים לכל סוגי הפסטה..