ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
מתכון של חני קונאשוילי(עם שינויים קלים שלי) ❤.
-
2
לבשל את הםסטה לפי ההוראות..
-
3
בינתיים במחבת רחבה לטגן:.
-
4
1בצל גדול חתוך לחצאי טבעות.
-
5
לטגן כחמש דקות..
-
6
להוסיף 2 שיני שום קצוצות ולטגן עוד 2 דקות..
-
7
לקחת 7 פיטריות טריות גדולות ולחתוך לחצי ואז לפרוסות להוסיף לבצל,.
-
8
אחרי חמש דקות להוסיף 3 כפות סויה ו2 כפות טריאקי..
-
9
להוסיף מלח. פלפל שחור גרוס. כפית מלאה מרק עוף וחצי כוס מים..
-
10
את הפסטה המבושלת להוציא מסיר המים להוסיף למחבת .
-
11
אני מזלפת מעל מעט שמן זית ומערבבת.
-
12
להקפיץ עוד כמה דקות,.
-
13
לפזר כוסברה טריה קצוצה לעיטור..
1
מתכון של חני קונאשוילי(עם שינויים קלים שלי) ❤.
2
לבשל את הםסטה לפי ההוראות..
3
בינתיים במחבת רחבה לטגן:.
4
1בצל גדול חתוך לחצאי טבעות.
5
לטגן כחמש דקות..
6
להוסיף 2 שיני שום קצוצות ולטגן עוד 2 דקות..
7
לקחת 7 פיטריות טריות גדולות ולחתוך לחצי ואז לפרוסות להוסיף לבצל,.
8
אחרי חמש דקות להוסיף 3 כפות סויה ו2 כפות טריאקי..
9
להוסיף מלח. פלפל שחור גרוס. כפית מלאה מרק עוף וחצי כוס מים..
10
את הפסטה המבושלת להוציא מסיר המים להוסיף למחבת .
11
אני מזלפת מעל מעט שמן זית ומערבבת.
12
להקפיץ עוד כמה דקות,.
13
לפזר כוסברה טריה קצוצה לעיטור..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים