הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהפסטה טרייה, לשים במים רותחים ולבשל 4 דקות, לסנן ולהוסיף לרוטב. .
לרוטב אליולי: בסיר קטן לשים 100 מל' שמן זית ולטגן 5-6 שיני שום פרוסות,.
להוסיף תערובת של עשבי תיבול: בזיליקום, אורגנו ופטרוזליה קצוצים, .
לתבל במלח, פלפל שחור גרוס, צ'ילי גרוס ולהוריד מן האש, .
להוסיף כוס ציר עוף או כוס עם מים רותחים עם כפית מרק עוף. להחזיר לאש ולצמצם קצת נוזלים, בישול של כמה דקות....