לןגן

פסטה פפיון עם פטריות

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 16/07/2018 | 22:29
פסטה פפיון עם פטריות

תקציר המתכון: פסטה משגעת מוקפצת עם פטריות

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתכון של חני קונאשוילי(עם שינויים קלים שלי) ❤

  2. לבשל את הםסטה לפי ההוראות.

  3. בינתיים במחבת רחבה לטגן:

  4. 1בצל גדול חתוך לחצאי טבעות

  5. לטגן כחמש דקות.

  6. להוסיף 2 שיני שום קצוצות ולטגן עוד 2 דקות.

  7. לקחת 7 פיטריות טריות גדולות ולחתוך לחצי ואז לפרוסות להוסיף לבצל,

  8. אחרי חמש דקות להוסיף 3 כפות סויה ו2 כפות טריאקי.

  9. להוסיף מלח. פלפל שחור גרוס. כפית מלאה מרק עוף וחצי כוס מים.

  10. את הפסטה המבושלת להוציא מסיר המים להוסיף למחבת

  11. אני מזלפת מעל מעט שמן זית ומערבבת

  12. להקפיץ עוד כמה דקות,

  13. לפזר כוסברה טריה קצוצה לעיטור.