אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

1,800
צפיות

חלה לשבת מפוארת. טעימה מאד

המתכון של
חלה לשבת  מפוארת. טעימה מאד

חלה יפה מיוחדת לשבת

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חלה מושקעת ומרשימה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 קילו קמח מנופה
  • 3 כפות סוכר
  • 1/2 כף מלח
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 ביצה
  • 3 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
  • 1

    בקערת מיקסר שמים שמרים. סוכר. 2 כפות מים פושרים. לאחר שהשמרים והסוכר נמסו. מוסיפים את הקמח. שנופה מעל..


  • 2

    להוסיף את המים החמים . (כוס פלסטיק חד פעמית).


  • 3

    ללוש את החומרים במיקסר. לאחר שהעיסה אחידה. להוסיף את הביצה.ולהמשיך ללוש היטב..


  • 4

    להוסיף שמן ולהמשיך ללוש. עד שהעיסה אחידה. זמן לישה 7 דקות בזמן הלישה להוסיף את המלח. וללוש היטב..


  • 5

    להוציא את העיסה מהקערה. לשמן את הקערה . ולסובב את הבצק מסביב לשמן..


  • 6

    להתפיח את הבצק במשך 40 דקות.


  • 7

    לקחת מהבצק גושים וליצור צורות/צורה שאהובה עליכם. מניחים להתפחה..


  • 8

    מורחים ביצה ומפזרים שומשום..


  • 9

    תנור שחומם מראש 180 מעלות להזהבה יפה.


1

בקערת מיקסר שמים שמרים. סוכר. 2 כפות מים פושרים. לאחר שהשמרים והסוכר נמסו. מוסיפים את הקמח. שנופה מעל..


2

להוסיף את המים החמים . (כוס פלסטיק חד פעמית).


3

ללוש את החומרים במיקסר. לאחר שהעיסה אחידה. להוסיף את הביצה.ולהמשיך ללוש היטב..


4

להוסיף שמן ולהמשיך ללוש. עד שהעיסה אחידה. זמן לישה 7 דקות בזמן הלישה להוסיף את המלח. וללוש היטב..


5

להוציא את העיסה מהקערה. לשמן את הקערה . ולסובב את הבצק מסביב לשמן..


6

להתפיח את הבצק במשך 40 דקות.


7

לקחת מהבצק גושים וליצור צורות/צורה שאהובה עליכם. מניחים להתפחה..


8

מורחים ביצה ומפזרים שומשום..


9

תנור שחומם מראש 180 מעלות להזהבה יפה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים