לחתוך את פרוסות הגבינה לקוביות ולהניח בקערה גדולה להוסיף את שאר המרכיבים אפשר לגוון בתוספות או לערבב את כולם יחד או לחלק את הבצק ל3 ולהוסיף לכל אחד תוספת אחרת את הגמבה יש לחתוך קוביות קטנות וניתן לגוון עם סוגי הגבינה לפי מה שיש בבית.
2
ללוש בצק מעט דביק אם מאוד דביק להוסיף מעט קמח וליצור כדורים.
3
להניח בתבנית שקעים.
4
למרוח בביצה טרופה ולקשט בשומשום.
5
לאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני180 מעלות עד להזהבה של הלחמניות בערך 30 דקות.
6
להגיש לצד סלט.
1
לחתוך את פרוסות הגבינה לקוביות ולהניח בקערה גדולה להוסיף את שאר המרכיבים אפשר לגוון בתוספות או לערבב את כולם יחד או לחלק את הבצק ל3 ולהוסיף לכל אחד תוספת אחרת את הגמבה יש לחתוך קוביות קטנות וניתן לגוון עם סוגי הגבינה לפי מה שיש בבית.
2
ללוש בצק מעט דביק אם מאוד דביק להוסיף מעט קמח וליצור כדורים.
3
להניח בתבנית שקעים.
4
למרוח בביצה טרופה ולקשט בשומשום.
5
לאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני180 מעלות עד להזהבה של הלחמניות בערך 30 דקות.