לןגן

לחמניות גבינה שלא מפסיקים לנשנש

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 12/07/2016 | 18:02
לחמניות גבינה שלא מפסיקים לנשנש

תקציר המתכון: לחמניות מכל הגבינות שיש בבית

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את פרוסות הגבינה לקוביות ולהניח בקערה גדולה להוסיף את שאר המרכיבים אפשר לגוון בתוספות או לערבב את כולם יחד או לחלק את הבצק ל3 ולהוסיף לכל אחד תוספת אחרת את הגמבה יש לחתוך קוביות קטנות וניתן לגוון עם סוגי הגבינה לפי מה שיש בבית

  2. ללוש בצק מעט דביק אם מאוד דביק להוסיף מעט קמח וליצור כדורים

  3. להניח בתבנית שקעים

  4. למרוח בביצה טרופה ולקשט בשומשום

  5. לאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני180 מעלות עד להזהבה של הלחמניות בערך 30 דקות

  6. להגיש לצד סלט