אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 קילו קמח מנופה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • חצי כוס סוכר
  • חצי כוס שמן
  • 1/2 2 כוסות מים פושרים
  • ביצה
  • כף מלח
  • ביצה טרופה עם סוכר
  • שומשום
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש את כל החומרים ביחד כ-10 דקות ולהניח בצד למשך שעה מכוסה עם שקית.


  • 2

    ללוש שוב ולהניח בצד לחצי שעה.


  • 3

    ליצור חלה עם שש רצועות ולמרוח ביצה טרופה עם סוכר ולפזר שומשום ולהניח בצד ל-10 דקות נוספות.


  • 4

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180-200 מעלות כחצי שעה או עד שמשחים.


1

ללוש את כל החומרים ביחד כ-10 דקות ולהניח בצד למשך שעה מכוסה עם שקית.


2

ללוש שוב ולהניח בצד לחצי שעה.


3

ליצור חלה עם שש רצועות ולמרוח ביצה טרופה עם סוכר ולפזר שומשום ולהניח בצד ל-10 דקות נוספות.


4

מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180-200 מעלות כחצי שעה או עד שמשחים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים