לןגן

חלות

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 04/06/2016 | 12:14
חלות

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את כל החומרים ביחד כ-10 דקות ולהניח בצד למשך שעה מכוסה עם שקית

  2. ללוש שוב ולהניח בצד לחצי שעה

  3. ליצור חלה עם שש רצועות ולמרוח ביצה טרופה עם סוכר ולפזר שומשום ולהניח בצד ל-10 דקות נוספות

  4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180-200 מעלות כחצי שעה או עד שמשחים