הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקג קמח מנופה שתי כפות שמרים יבשים חצי כוס סוכר ביצה כף מלח חצי כוס שמן שתיים וחצי כוסות מים פושרים.
ללוש את הבצק עשר דקות ללא מלח. לקראת סוף הלישה להוסיף וללוש עוד שתי דקות. להניח לתפיחה כשעה מכוסה. ללוש שוב שתי דקות. מנוחה של חצי שעה. ליצור צורת פרחים או כל צורה שאוהבים. למרוח ביצה טרופה עם מעט סוכר ושומשום. בתנור שחומם מראש מאה שמונים מעלות כחצי שעה או עד שמזהיב ..