ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לנפות קמח.
-
2
להוסיף מלח.
-
3
להוסיף סוכר.
-
4
לערבב טוב עם הקמח.
-
5
להוסיף שמרים יבשים.
-
6
לערבב.
-
7
להוסיף מים בהדרגה תוך כדי לישה.
-
8
כשנוצר בצק גמיש להוסיף שמן ולעבד טוב טוב עד שכל השמן יבלע בבצק.
-
9
ללוש בערל 10 דקות.
-
10
להעביר את הבצק לקערת התפחה.
-
11
למרוח על הבצק מכל הכיוונים בשמן.
-
12
לכסות בנילון ניצמד או מכסה ולהניח במקום חמים להתפחה עד להכפלת נפח.
-
13
לאחר שתפח הבצק לעשות הפרשת חלה.
-
14
לצור צורות.
-
15
להתפיח פעם נוספת חצי שעה בערך מכוסה במגבת נקיה.
-
16
למרוח ביצה.
-
17
לפזר שומשום.
1
לנפות קמח.
2
להוסיף מלח.
3
להוסיף סוכר.
4
לערבב טוב עם הקמח.
5
להוסיף שמרים יבשים.
6
לערבב.
7
להוסיף מים בהדרגה תוך כדי לישה.
8
כשנוצר בצק גמיש להוסיף שמן ולעבד טוב טוב עד שכל השמן יבלע בבצק.
9
ללוש בערל 10 דקות.
10
להעביר את הבצק לקערת התפחה.
11
למרוח על הבצק מכל הכיוונים בשמן.
12
לכסות בנילון ניצמד או מכסה ולהניח במקום חמים להתפחה עד להכפלת נפח.
13
לאחר שתפח הבצק לעשות הפרשת חלה.
14
לצור צורות.
15
להתפיח פעם נוספת חצי שעה בערך מכוסה במגבת נקיה.
16
למרוח ביצה.
17
לפזר שומשום.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים