אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

4,592
צפיות

חלה מתוקה עם צימוקים

המתכון של
חלה  מתוקה עם צימוקים

מהמטבח באהבה מנהג אפית חלה והפרשת חלה ,בכל יום שישי אפשר להכין אין סוף צורות בחרתי באשכול ענבים ...

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 80 סוכר
  • 1 כף מלח
  • חצי כוס שמן
  • 1 ביצה לבצק
  • חופן צימוקים
  • 2 כוסות מים פושרים
  • לציפוי
  • 1 ביצה להברשה
  • 20 סומסום
אופן ההכנה
  • 1

    מכניסים לקערה את הקמח ויוצרים גומה ,.


  • 2

    לתוך הגומה שופכים את כל החומרים ,תחילה סוכר , שמרים מים .ומכסים בקמח.


  • 3

    מוסיפים , מלח שמן ביצה בסוף , צימוקים על מנת למנוע מגע ישיר עם השמרים ..


  • 4

    לשים את החומרים לבצק נוח לעבודה .


  • 5

    ומשאירים אותו להתפחה .


  • 6

    מכסים בניילון נצמד כשעה .


  • 7

    אפשר כמובן להכין במקסר , אך בצק שמרים מאוד אוהב את חום הגוף ..


  • 8

    מחממים תנור לחום של 190 מעלות .


  • 9

    מניחים את הבצק על משטח מקומח , ויוצרים צורת ענבים או כל מה שאוהבים .


  • 10

    מומלץ ישירות , לסדר בתבנית האפיה עם נייר אפיה .


  • 11

    אפשר להכין אותיות כמו:.


  • 12

    מזל טוב .


  • 13

    שבת שלום .


  • 14

    בואי כלה .


  • 15

    חג שמח.


  • 16

    באהבה וכו .


  • 17

    מורחים ביצה עם מברשת ומפזרים סומסום למי שאוהב .


  • 18

    מתפיחים שוב ומכניסים לתנור לאפיה .


  • 19

    לחום של כ- 190 מעלות כ35 דקות.


1

מכניסים לקערה את הקמח ויוצרים גומה ,.


2

לתוך הגומה שופכים את כל החומרים ,תחילה סוכר , שמרים מים .ומכסים בקמח.


3

מוסיפים , מלח שמן ביצה בסוף , צימוקים על מנת למנוע מגע ישיר עם השמרים ..


4

לשים את החומרים לבצק נוח לעבודה .


5

ומשאירים אותו להתפחה .


6

מכסים בניילון נצמד כשעה .


7

אפשר כמובן להכין במקסר , אך בצק שמרים מאוד אוהב את חום הגוף ..


8

מחממים תנור לחום של 190 מעלות .


9

מניחים את הבצק על משטח מקומח , ויוצרים צורת ענבים או כל מה שאוהבים .


10

מומלץ ישירות , לסדר בתבנית האפיה עם נייר אפיה .


11

אפשר להכין אותיות כמו:.


12

מזל טוב .


13

שבת שלום .


14

בואי כלה .


15

חג שמח.


16

באהבה וכו .


17

מורחים ביצה עם מברשת ומפזרים סומסום למי שאוהב .


18

מתפיחים שוב ומכניסים לתנור לאפיה .


19

לחום של כ- 190 מעלות כ35 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים