הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמכינים בצק נוח לעבודה במקסר , או בקערה עם הילדים .
ונותנים לו לנוח כחצי שעה .
מכינים מגשים ומפזרים עליהם את קמח התירס .
מחלקים את הבצק ל 20 כדורים .
ומניחים במגשים מעל הקמח תירס .
למרקם מצויין וניחוח מיוחד .
מחממים סאז .. משומן .
( סאז מעל כיריים גז המטבח או סאז עם רגלים בחצר ).
נקמח כרית בד עגולה , מיוחדת לפיתות , ונמתח את הבצק , על הכרית .
בעזרת הכרית נדביק את הפיתות , על הסאז .
נשחים ונהפוך , פיתה פיתה .. עד שנסיים ..
מידי פעם נשמן שוב את הסאז ..
בתאבון.