אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

30,277
צפיות

לחם טחינה (לא מתכון מקורי שלי)

המתכון של
לחם טחינה (לא מתכון מקורי שלי)

בקבוצה ״אמהות מבשלות ביחד״ מסתובב בטירוף מתכון ללחם טחינה. הקרדיט הולך ללדי אלמלה. המתכון קל מאוד, להכנה, ואני אוהבת את המרכיבים. כיוון שאני לא אוכלת מוצרי חיטה ונמנעת באופן כללי ממוצרים עתירי פחמימות, אני כל הזמן בחיפוש אחר תחליף ללחם. הערות חשובות: קודם, כן, זה לחם בלי כל סוג של קמח. הוא טופח יפה בגלל הסודה לשתייה. ללחם יש מרקם של עוגה, אז אתם יכולים להוסיף יותר או פחות דבש, תלוי ברמת המתיקות שאתם רוצים. והכי חשוב, זה עדיין לא לחם רגיל, אז לא להשוות

  • קטגוריהלחמים
  • מספר מנות7 מנות
  • זמן הכנה40 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: לחמים
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 7 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 6 כפות טחינה גולמית, ללא שמן (השתמשתי בטחינה אורגנית)
  • 4 יחידות ביצים גדולות
  • 1 כף דבש (לא חובה)
  • 1 כפית סודה לשתיה או אבקת אפייה
אופן ההכנה
  • 1

    קודם לחמם את התנור לחום של 180 מעלות.


  • 2

    לערבב את כל החומרים במזלג בקערה.


  • 3

    שמן היטב תבנית מלבנית לאפיה.


  • 4

    שוב לשמן היטב או לשים נייר אפיה בתחתית. אם לא, הלחם ידבק ולא יצא יפה מהתבנית..


  • 5

    לאפות 25-30 דקות..


  • 6

    לבדוק עם קיסם , כמו עם עוגה, ולתת להתקרר מעט לפני שמוציאים מהתבנית.


  • 7

    אנו פרסנו, מרחנו חמאה, פיזרנו מעט מלח ו.... טעים מאוד..


1

קודם לחמם את התנור לחום של 180 מעלות.


2

לערבב את כל החומרים במזלג בקערה.


3

שמן היטב תבנית מלבנית לאפיה.


4

שוב לשמן היטב או לשים נייר אפיה בתחתית. אם לא, הלחם ידבק ולא יצא יפה מהתבנית..


5

לאפות 25-30 דקות..


6

לבדוק עם קיסם , כמו עם עוגה, ולתת להתקרר מעט לפני שמוציאים מהתבנית.


7

אנו פרסנו, מרחנו חמאה, פיזרנו מעט מלח ו.... טעים מאוד..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים