לןגן

לחם טחינה (לא מתכון מקורי שלי)

מאת: Chef Osi, פורסם: 24/04/2016 | 22:32
לחם טחינה (לא מתכון מקורי שלי)

תקציר המתכון: בקבוצה ״אמהות מבשלות ביחד״ מסתובב בטירוף מתכון ללחם טחינה. הקרדיט הולך ללדי אלמלה. המתכון קל מאוד, להכנה, ואני אוהבת את המרכיבים. כיוון שאני לא אוכלת מוצרי חיטה ונמנעת באופן כללי ממוצרים עתירי פחמימות, אני כל הזמן בחיפוש אחר תחליף ללחם. הערות חשובות: קודם, כן, זה לחם בלי כל סוג של קמח. הוא טופח יפה בגלל הסודה לשתייה. ללחם יש מרקם של עוגה, אז אתם יכולים להוסיף יותר או פחות דבש, תלוי ברמת המתיקות שאתם רוצים. והכי חשוב, זה עדיין לא לחם רגיל, אז לא להשוות

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קודם לחמם את התנור לחום של 180 מעלות

  2. לערבב את כל החומרים במזלג בקערה

  3. שמן היטב תבנית מלבנית לאפיה

  4. שוב לשמן היטב או לשים נייר אפיה בתחתית. אם לא, הלחם ידבק ולא יצא יפה מהתבנית.

  5. לאפות 25-30 דקות.

  6. לבדוק עם קיסם , כמו עם עוגה, ולתת להתקרר מעט לפני שמוציאים מהתבנית

  7. אנו פרסנו, מרחנו חמאה, פיזרנו מעט מלח ו.... טעים מאוד.