ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- מספר מנות70 מנות
- זמן הכנה90 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- קטגוריה: לחמים
- זמן הכנה: 90 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 70 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
מערבבים את הקמח, המים, השמן והמלח עד לקבלת בצק אחיד. מניחים בצד למנוחה של חצי שעה..
-
2
מחממים תנור ל-180 מעלות..
-
3
לאחר חצי שעה מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים חלק אחד על נייר אפיה, מפזרים תוספות, מרדדים שוב כדי שהתוספות יתפסו. חותכים למרובעים/מעוינים.
אופים בתנור עד להזהבה. חוזרים על הפעולה עם החלק השני של הבצק.
1
מערבבים את הקמח, המים, השמן והמלח עד לקבלת בצק אחיד. מניחים בצד למנוחה של חצי שעה..
2
מחממים תנור ל-180 מעלות..
3
לאחר חצי שעה מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים חלק אחד על נייר אפיה, מפזרים תוספות, מרדדים שוב כדי שהתוספות יתפסו. חותכים למרובעים/מעוינים.
אופים בתנור עד להזהבה. חוזרים על הפעולה עם החלק השני של הבצק.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים