במיקסר שמים חלב, סוכר ושמרים מערבבים מעט מוסיפים קמח מנופה בהדרגה וממשיכים ללוש מוסיפים קמח ומערבבים עם כף עץ עד לאיחוד החומרים, מניחים על משטח עבודה ולשים מעט עם הידיים הבצק מעט דביק מוסיפים שמן זית וממשיכים ללוש בעזרת אגרוף היד, מעגלים לכדור משטחים מעט ומניחים לתפיחה למשך 30 דקות..
2
לאחר התפיחה מקמחים משטח עבודה ולשים את הבצק כמה דקות..
3
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים כל חלק מעגלים לעיגול..
4
מקמחים משטח עבודה ופותחים את הבצק לעיגול בקוטר 20 סמ' שמים גבינה מעל הבצק ומפזרים בצל קצוץ מטוגן סוגרים את הבצק ומעגלים לעיגול כך עושים עם יתר הבצק..
5
משטחים את כדור הבצק לעיגול שטוח מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה ומניחים לתפיחה של 20 דקות..
6
למרוח בחלמון של ביצה מעורבב עם כף שמן זית ליצור צורות בעזרת האצבעות לפזר מעל שומשום אופים בחום של 200 מעלות 20 דקות עד שהפיתות מוכנות..
1
במיקסר שמים חלב, סוכר ושמרים מערבבים מעט מוסיפים קמח מנופה בהדרגה וממשיכים ללוש מוסיפים קמח ומערבבים עם כף עץ עד לאיחוד החומרים, מניחים על משטח עבודה ולשים מעט עם הידיים הבצק מעט דביק מוסיפים שמן זית וממשיכים ללוש בעזרת אגרוף היד, מעגלים לכדור משטחים מעט ומניחים לתפיחה למשך 30 דקות..
2
לאחר התפיחה מקמחים משטח עבודה ולשים את הבצק כמה דקות..
3
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים כל חלק מעגלים לעיגול..
4
מקמחים משטח עבודה ופותחים את הבצק לעיגול בקוטר 20 סמ' שמים גבינה מעל הבצק ומפזרים בצל קצוץ מטוגן סוגרים את הבצק ומעגלים לעיגול כך עושים עם יתר הבצק..
5
משטחים את כדור הבצק לעיגול שטוח מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה ומניחים לתפיחה של 20 דקות..
6
למרוח בחלמון של ביצה מעורבב עם כף שמן זית ליצור צורות בעזרת האצבעות לפזר מעל שומשום אופים בחום של 200 מעלות 20 דקות עד שהפיתות מוכנות..