בקערה שמים מים פושרים ושמרים מערבבים היטב מוסיפים סכר ומערבבים מוסיפים מלח מערבבים מוסיפים שמן מערבבים מוסיפים קמח בהדרגה מערבבים עד לקבלת בצק רך מאד לשים כמה דקות ומעגלים לכדור משמנים קערה בשמן משמנים את הבצק ומניחים לתפיחה למשך 40-50 דקות עד להגדלת הנפח..
2
לאחר התפיחה מניחים על משטח עבודה ולשים מעט בצורת מעטפה. מעגלים את הבצק לכדור ומחלקים את הבצק ל-7 חלקים, כל חלק מכדררים לכדור, מרפדים תבנית אפיה בניר אפיה ומניחים את הלחמניות לתפיחה של 15 דקות, חורצים חריצים בסכין חדה ואופים בחום של 200 מעלות 25 דקות או עד שהלחמניות מוכנות..
1
בקערה שמים מים פושרים ושמרים מערבבים היטב מוסיפים סכר ומערבבים מוסיפים מלח מערבבים מוסיפים שמן מערבבים מוסיפים קמח בהדרגה מערבבים עד לקבלת בצק רך מאד לשים כמה דקות ומעגלים לכדור משמנים קערה בשמן משמנים את הבצק ומניחים לתפיחה למשך 40-50 דקות עד להגדלת הנפח..
2
לאחר התפיחה מניחים על משטח עבודה ולשים מעט בצורת מעטפה. מעגלים את הבצק לכדור ומחלקים את הבצק ל-7 חלקים, כל חלק מכדררים לכדור, מרפדים תבנית אפיה בניר אפיה ומניחים את הלחמניות לתפיחה של 15 דקות, חורצים חריצים בסכין חדה ואופים בחום של 200 מעלות 25 דקות או עד שהלחמניות מוכנות..