ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
🥨 שמיר אם יש טרי חופן שטוף וקצוץ,
-
אם יש לך שמיר יבש חצי כפית לא יותר כי יש בו מרירות וצריך להזהר איתו שלא יפגם הטעם.
-
🥨 *הסוד של המתכון!!!* שיני שום, מראש שלם קלופות שטופות וטחונות במגימיקס או בבלנדר.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
מערבבים עם כף את החומרים היבשים
-
טוחנים את שיני השום עם מעט מים ומעט שמן,שהכל נהיה אחיד וטחון ללא גושים מוסיפים לבצק.
-
מוסיפים מים פושרים ולשים עד לקבלת בצק נעים ורך.
-
לסיום מוסיפים מעט שמן שהבצק לא יתייבש
-
אחרי 10 דק, לשים שוב ויוצרים חורים בעזרת האצבעות כדי לאפשר כניסת אוויר לבצק.
-
-
-
יוצרים לחמניות קשר בגודל שזיף
-
-
(מהלך שהוא לא חובה ,אבל יוצר כריספיות מושלמת,במקום למרוח מים לטבול את הלחמניות במים רותחים ולהניח בתבנית)
-
-
שהלחמניות מוכנות ויוצאות, בעודן רותחות,
-
מורחים שמן שמעורב עם אורגנו ומפזרים מעט מלח.
-
-
-
נשים אהובות, הכינו בשמחה ותודו לה' על הכל.
-
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים