ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1 כוס מים פושרים ( אם הבצק יבש להוסיף עוד 1/4 כוס )
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשים את כל המצרכים לבצק רך וגמיש.
-
2
מכסים ומתפיחים שעה.
-
3
קורצים מהבצק חתיכות בגודל כדור פינג פונג ומגלגלים לצורת לחמנייה עגולה עם שטח עליון חלק.
-
4
חותכים מרובעים מנייר אפייה גדולים יותר מגודל הבצק ומניחים כל כדור בצק כשהחלק החלק כלפי מעלה מעל ריבוע בצק. .
-
5
מניחים על השיש ומכסים מתפיחים במשך 30 דקות.
-
6
מרתיחים מים בסיר שמתאים לגודל סלסלת האידוי מבמבוק שיש לכם.
-
7
מניחים את סלסלת האידוי מעל הסיר ובתוכה מכינים ריבועי נייר עם בצק.
-
8
חשוב להקפיד להשאיר מרווח בין הלחמניות כדי שיהיה להן מקום לתפוח.
-
9
מכסים ומאדים מעל הסיר במשך 15-17 דקות או עד שהלחמניות רכות אבל יציבות.
-
10
מקררים היטב לפני שחותכים וממלאים.
-
11
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
1
לשים את כל המצרכים לבצק רך וגמיש.
2
מכסים ומתפיחים שעה.
3
קורצים מהבצק חתיכות בגודל כדור פינג פונג ומגלגלים לצורת לחמנייה עגולה עם שטח עליון חלק.
4
חותכים מרובעים מנייר אפייה גדולים יותר מגודל הבצק ומניחים כל כדור בצק כשהחלק החלק כלפי מעלה מעל ריבוע בצק. .
5
מניחים על השיש ומכסים מתפיחים במשך 30 דקות.
6
מרתיחים מים בסיר שמתאים לגודל סלסלת האידוי מבמבוק שיש לכם.
7
מניחים את סלסלת האידוי מעל הסיר ובתוכה מכינים ריבועי נייר עם בצק.
8
חשוב להקפיד להשאיר מרווח בין הלחמניות כדי שיהיה להן מקום לתפוח.
9
מכסים ומאדים מעל הסיר במשך 15-17 דקות או עד שהלחמניות רכות אבל יציבות.
10
מקררים היטב לפני שחותכים וממלאים.
11
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים