לןגן

לחמניות באן

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 01/02/2021 | 14:08
לחמניות באן

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את כל המצרכים לבצק רך וגמיש

  2. מכסים ומתפיחים שעה

  3. קורצים מהבצק חתיכות בגודל כדור פינג פונג ומגלגלים לצורת לחמנייה עגולה עם שטח עליון חלק

  4. חותכים מרובעים מנייר אפייה גדולים יותר מגודל הבצק ומניחים כל כדור בצק כשהחלק החלק כלפי מעלה מעל ריבוע בצק.

  5. מניחים על השיש ומכסים מתפיחים במשך 30 דקות

  6. מרתיחים מים בסיר שמתאים לגודל סלסלת האידוי מבמבוק שיש לכם

  7. מניחים את סלסלת האידוי מעל הסיר ובתוכה מכינים ריבועי נייר עם בצק

  8. חשוב להקפיד להשאיר מרווח בין הלחמניות כדי שיהיה להן מקום לתפוח

  9. מכסים ומאדים מעל הסיר במשך 15-17 דקות או עד שהלחמניות רכות אבל יציבות

  10. מקררים היטב לפני שחותכים וממלאים

  11. בהצלחה נועם זיגדון 💞