מכניסים לתוך קערה קמח, שמרים, סוכר, מלח, שמן (את המלח אני מוסיפה לקראת הסוף וגם משאירה טיפה דל שמן בכוס למריחת הקערה ופני הבצק למנוע התיבשות . לשים במהירות איטית תוך הוספה הדרגתית של המים. ממשיכים ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש שאינו נדבק לדפנות.(אני עושה הכל בידיים זה הכיף שלי).
2
משהים בכלי מכוסה עד להכפלת הנפח ..
3
מחלקים את הבצק ל- כדורים שווים, לחמים גדולים או לחמניות אישיות .מניחים בתבנית שטוחה עם נייר אפיה ומשהים לתפיחה עד להכפלת נפח..
4
מורחים כל חלה בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות.
5
כ-20 עד שהחלות זהובות —(אפשרות שניה אפיה בתורבו).
1
מכניסים לתוך קערה קמח, שמרים, סוכר, מלח, שמן (את המלח אני מוסיפה לקראת הסוף וגם משאירה טיפה דל שמן בכוס למריחת הקערה ופני הבצק למנוע התיבשות . לשים במהירות איטית תוך הוספה הדרגתית של המים. ממשיכים ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש שאינו נדבק לדפנות.(אני עושה הכל בידיים זה הכיף שלי).
2
משהים בכלי מכוסה עד להכפלת הנפח ..
3
מחלקים את הבצק ל- כדורים שווים, לחמים גדולים או לחמניות אישיות .מניחים בתבנית שטוחה עם נייר אפיה ומשהים לתפיחה עד להכפלת נפח..
4
מורחים כל חלה בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות.