תקציר המתכון: חלות מעוצבות מהמטבח שלי
קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
מכניסים לתוך קערה קמח, שמרים, סוכר, מלח, שמן (את המלח אני מוסיפה לקראת הסוף וגם משאירה טיפה דל שמן בכוס למריחת הקערה ופני הבצק למנוע התיבשות . לשים במהירות איטית תוך הוספה הדרגתית של המים. ממשיכים ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש שאינו נדבק לדפנות.(אני עושה הכל בידיים זה הכיף שלי)
משהים בכלי מכוסה עד להכפלת הנפח .
מחלקים את הבצק ל- כדורים שווים, לחמים גדולים או לחמניות אישיות .מניחים בתבנית שטוחה עם נייר אפיה ומשהים לתפיחה עד להכפלת נפח.
מורחים כל חלה בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות
כ-20 עד שהחלות זהובות —(אפשרות שניה אפיה בתורבו)