ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
🥙3 כוסות מים פושרים (כוס חד"פ שתיה קרה)
אופן ההכנה
-
1
את המלח להוסיף לקראת סוף הלישה..
-
2
ללוש את כל המצרכים כ-10 דקות במיקסר. לכסות בנילון נצמד..
-
3
להתפיח עד הכפלת הנפח. לאחר מכן לחלק לעיגולים בערך 18-20 .
-
4
לרדד לפיתות ולתת שוב לתפוח..
-
5
לחמם מחבת בחום גבוה ולהוריד מעט את החום ולשים את הפיתה בצד שהיה מונח על השולחן..
-
6
כל צד 2-3 דקות. .
-
7
לכסות במגבת את הפיתות. ניתן להקפיא מיד ולהוציא ולחמם. .
1
את המלח להוסיף לקראת סוף הלישה..
2
ללוש את כל המצרכים כ-10 דקות במיקסר. לכסות בנילון נצמד..
3
להתפיח עד הכפלת הנפח. לאחר מכן לחלק לעיגולים בערך 18-20 .
4
לרדד לפיתות ולתת שוב לתפוח..
5
לחמם מחבת בחום גבוה ולהוריד מעט את החום ולשים את הפיתה בצד שהיה מונח על השולחן..
6
כל צד 2-3 דקות. .
7
לכסות במגבת את הפיתות. ניתן להקפיא מיד ולהוציא ולחמם. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים