ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לחמניות כוסמין רכות עטופות בשומשום חברת בר ולחם מבין הקמחים המומלצים .
-
2
למתכון:.
-
3
2\1 קילו קמח כוסמין לבן (חלבון 11.1).
-
4
2\1 קילו כוסמין 80 (חלבון 12.4).
-
5
שקית שמרים או 2 כפות שמרים יבשים .
-
6
3 כפות סוכר.
-
7
3 כוסות מים חד פעמי פושר +2\1 כוס מים בהדרגה .
-
8
רבע כוס שמן זית.
-
9
כף ורבע מלח .
-
10
אופן ההכנה :.
-
11
לשים את הקמח השמרים הסוכר בקערה לערבב .
-
12
להוסיף בהדרגה את המים קודם 3 כוסות אחר כך שמן ואחר כך את החצי כוס השניה בהדרגה ובסוף לאחר שאיחדנו את הבצק נוסיף את המלח נלוש 5-6 דק ונשים בקערה משומנת שזה מכוסה ל40 דק עד שעה לאחר ההתפחה הראשונה נקמח משטח עבודה ניצור לחמניות אפשר לטבול במים ואז בשומשום או לשים בתבנית לרסס מים ואז לפזר שומשום .
-
13
אלה לחמניות ללא ביצים.
1
לחמניות כוסמין רכות עטופות בשומשום חברת בר ולחם מבין הקמחים המומלצים .
2
למתכון:.
3
2\1 קילו קמח כוסמין לבן (חלבון 11.1).
4
2\1 קילו כוסמין 80 (חלבון 12.4).
5
שקית שמרים או 2 כפות שמרים יבשים .
6
3 כפות סוכר.
7
3 כוסות מים חד פעמי פושר +2\1 כוס מים בהדרגה .
8
רבע כוס שמן זית.
9
כף ורבע מלח .
10
אופן ההכנה :.
11
לשים את הקמח השמרים הסוכר בקערה לערבב .
12
להוסיף בהדרגה את המים קודם 3 כוסות אחר כך שמן ואחר כך את החצי כוס השניה בהדרגה ובסוף לאחר שאיחדנו את הבצק נוסיף את המלח נלוש 5-6 דק ונשים בקערה משומנת שזה מכוסה ל40 דק עד שעה לאחר ההתפחה הראשונה נקמח משטח עבודה ניצור לחמניות אפשר לטבול במים ואז בשומשום או לשים בתבנית לרסס מים ואז לפזר שומשום .
13
אלה לחמניות ללא ביצים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים