לןגן

לחמניות בר ולחם

מאת: איטל חלילי, פורסם: 14/11/2019 | 22:50
לחמניות בר ולחם

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמניות כוסמין רכות עטופות בשומשום חברת בר ולחם מבין הקמחים המומלצים

  2. למתכון:

  3. 2\1 קילו קמח כוסמין לבן (חלבון 11.1)

  4. 2\1 קילו כוסמין 80 (חלבון 12.4)

  5. שקית שמרים או 2 כפות שמרים יבשים

  6. 3 כפות סוכר

  7. 3 כוסות מים חד פעמי פושר +2\1 כוס מים בהדרגה

  8. רבע כוס שמן זית

  9. כף ורבע מלח

  10. אופן ההכנה :

  11. לשים את הקמח השמרים הסוכר בקערה לערבב

  12. להוסיף בהדרגה את המים קודם 3 כוסות אחר כך שמן ואחר כך את החצי כוס השניה בהדרגה ובסוף לאחר שאיחדנו את הבצק נוסיף את המלח נלוש 5-6 דק ונשים בקערה משומנת שזה מכוסה ל40 דק עד שעה לאחר ההתפחה הראשונה נקמח משטח עבודה ניצור לחמניות אפשר לטבול במים ואז בשומשום או לשים בתבנית לרסס מים ואז לפזר שומשום

  13. אלה לחמניות ללא ביצים