לשים שמרים, סוכר שמן ומים בהדרגה וללוש לפחות 10 דקות עד לקבלת בצק נעים ונוח לעבודה..
3
לכסות בניילון נצמד ובמגבת..להתפיח עד הכפלת הנפח ואז ללוש שוב (להוציא אוויר). להתפיח שוב עד הכפלת הנפח..
4
על משטח משומן לקרוץ כדורים חלקים ולכסות לעשר דקות, לרדד כל כדור ולגלגל לרולדה, להכין חלה מארבע רצועות ולהניח על נייר אפייה, להתפיח (בחורף לוקח יותר זמן)..
5
למרוח ביצה מהולה עם מעט מים וכפית סוכר ולפזר שומשום,.
6
להכניס לתנור שחומם מראש על 220-230 בשלב לפני אחרון התחתון ולאפות עד הזהבה, בערך 10 דקות. לצנן על רשת..
1
חלק מכמות הקמח לערבב עם המלח ואז לשים את השאר..
2
לשים שמרים, סוכר שמן ומים בהדרגה וללוש לפחות 10 דקות עד לקבלת בצק נעים ונוח לעבודה..
3
לכסות בניילון נצמד ובמגבת..להתפיח עד הכפלת הנפח ואז ללוש שוב (להוציא אוויר). להתפיח שוב עד הכפלת הנפח..
4
על משטח משומן לקרוץ כדורים חלקים ולכסות לעשר דקות, לרדד כל כדור ולגלגל לרולדה, להכין חלה מארבע רצועות ולהניח על נייר אפייה, להתפיח (בחורף לוקח יותר זמן)..
5
למרוח ביצה מהולה עם מעט מים וכפית סוכר ולפזר שומשום,.
6
להכניס לתנור שחומם מראש על 220-230 בשלב לפני אחרון התחתון ולאפות עד הזהבה, בערך 10 דקות. לצנן על רשת..