ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לציפוי
-
-
חלמון ביצה מעורבב עם כף חומץ
אופן ההכנה
-
1
ללוש טוב טוב דקות..
-
2
להתפיח את הבצק..
-
3
לחלק ל-4 חלקים. מכל חלק לקלוע חלה אחת ובסה"כ 4 חלות..
-
4
לערבב חלמון עם כף חומץ ולמרוח על החלות..
-
5
לשים בצלחת שומשום בנדיבות ולטבול כל חלה בשומשום..
-
6
להתפיח..
-
7
לאפות בחום בינוני עד השחמה קלה כ- 25 דקות..
1
ללוש טוב טוב דקות..
2
להתפיח את הבצק..
3
לחלק ל-4 חלקים. מכל חלק לקלוע חלה אחת ובסה"כ 4 חלות..
4
לערבב חלמון עם כף חומץ ולמרוח על החלות..
5
לשים בצלחת שומשום בנדיבות ולטבול כל חלה בשומשום..
6
להתפיח..
7
לאפות בחום בינוני עד השחמה קלה כ- 25 דקות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים