בקערת המיקסר להוסיף שמרים מים וחצי כוס קמח לערבב היטב ולתת לנוח ל10-15 דק
או עד שמעל יש קצף כמו של בירה
אם לא אז להתחיל מחדש
זה שלב מאוד חשוב בשמרים.
2
להוסיף ביצה סוכר מלח והחמאה או המרגרינה המומסת לערבב היטב
להוסיף וו לישה וללוש על מהירות נמוכה את הבצק 6 דקות ולא יותר
הבצק צריך לצאת רך וגמיש ומעט דביק.
3
בקערה משומנת להניח את הבצק לעטוף את הקערה בנייר כסף ולתת לנוח במקום חמים שעתיים
.
4
לאחר שעתיים לחלק את הבצק ל8 כדורים שווים לשטח לעובי של 1/2 10 ממ ולהניח בתבנית עם נייר אפיה משומן מעט
להניח את הלחמניות במרחק של 2 -3 סמ לכסות בניילון ניצמד בצורה רופפת לא להדק בכדי שיתן אויר ומקום להתפחת הלחמניות
להתפיח שעה
.
5
לחמם תנור ל190 מעלות
להבריש בעדינות את הלחמניות בחלמון ביצה שמהול עם כף חלב קוקוס לפזר שומשום
לאפות 20 דקות.
6
*** אפשר לוותר על חלב הקוקוס להברשה.
1
בקערת המיקסר להוסיף שמרים מים וחצי כוס קמח לערבב היטב ולתת לנוח ל10-15 דק
או עד שמעל יש קצף כמו של בירה
אם לא אז להתחיל מחדש
זה שלב מאוד חשוב בשמרים.
2
להוסיף ביצה סוכר מלח והחמאה או המרגרינה המומסת לערבב היטב
להוסיף וו לישה וללוש על מהירות נמוכה את הבצק 6 דקות ולא יותר
הבצק צריך לצאת רך וגמיש ומעט דביק.
3
בקערה משומנת להניח את הבצק לעטוף את הקערה בנייר כסף ולתת לנוח במקום חמים שעתיים
.
4
לאחר שעתיים לחלק את הבצק ל8 כדורים שווים לשטח לעובי של 1/2 10 ממ ולהניח בתבנית עם נייר אפיה משומן מעט
להניח את הלחמניות במרחק של 2 -3 סמ לכסות בניילון ניצמד בצורה רופפת לא להדק בכדי שיתן אויר ומקום להתפחת הלחמניות
להתפיח שעה
.
5
לחמם תנור ל190 מעלות
להבריש בעדינות את הלחמניות בחלמון ביצה שמהול עם כף חלב קוקוס לפזר שומשום
לאפות 20 דקות.