אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו קמח נפלאות (אני משתמשת רק בו)
  • 3 כפות סוכר או דבש
  • 2 כפות שמרים יבשים (שהיו במקפיא)
  • 3.5 כוסות מי ברז (באביב או בקיץ )
  • רבע כוס שמן זית
  • ביצה
  • כף מלח
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את הקמח סוכר ושמרים היטב להוסיף בהדרגה את המים .


  • 2

    לאחר מכן את הביצה ואז את השמן ולבסוף את המלח ללוש היטב כ7-10 דק במיקסר ידני זה קצת יותר .


  • 3

    לשים בקערה משומנת ומכסה להתפחה במקום חשוך שמרים מאד רגישים לאור.


  • 4

    לאחר שעה לקמח או לשמן את השולחן לעשות עיגולים ולשים ניילון חד פעמי על העיגולי בצק לתת מנוחה 10 דק.


  • 5

    ואז להכין רצועות לשים במגשיות של תנור ולכסות עם ניילון חד פעמי להתפיח שעה ורבע שעה וחצי.


  • 6

    במקום חשוך גם.


  • 7

    לקחת שפריצר בקבוק שמתיז מים להקציף ביצה עם 2 כוסות מים וקורט קקאו ולשים בבקבוק להתיז על החלות ולפזר שומשום.


  • 8

    לחמם את התנור מראש על 200 מעלות טורבו עד להשחמה .


1

לערבב את הקמח סוכר ושמרים היטב להוסיף בהדרגה את המים .


2

לאחר מכן את הביצה ואז את השמן ולבסוף את המלח ללוש היטב כ7-10 דק במיקסר ידני זה קצת יותר .


3

לשים בקערה משומנת ומכסה להתפחה במקום חשוך שמרים מאד רגישים לאור.


4

לאחר שעה לקמח או לשמן את השולחן לעשות עיגולים ולשים ניילון חד פעמי על העיגולי בצק לתת מנוחה 10 דק.


5

ואז להכין רצועות לשים במגשיות של תנור ולכסות עם ניילון חד פעמי להתפיח שעה ורבע שעה וחצי.


6

במקום חשוך גם.


7

לקחת שפריצר בקבוק שמתיז מים להקציף ביצה עם 2 כוסות מים וקורט קקאו ולשים בבקבוק להתיז על החלות ולפזר שומשום.


8

לחמם את התנור מראש על 200 מעלות טורבו עד להשחמה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים