ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
קילו קמח נפלאות (אני משתמשת רק בו)
-
-
2 כפות שמרים יבשים (שהיו במקפיא)
-
3.5 כוסות מי ברז (באביב או בקיץ )
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב את הקמח סוכר ושמרים היטב להוסיף בהדרגה את המים .
-
2
לאחר מכן את הביצה ואז את השמן ולבסוף את המלח ללוש היטב כ7-10 דק במיקסר ידני זה קצת יותר .
-
3
לשים בקערה משומנת ומכסה להתפחה במקום חשוך שמרים מאד רגישים לאור.
-
4
לאחר שעה לקמח או לשמן את השולחן לעשות עיגולים ולשים ניילון חד פעמי על העיגולי בצק לתת מנוחה 10 דק.
-
5
ואז להכין רצועות לשים במגשיות של תנור ולכסות עם ניילון חד פעמי להתפיח שעה ורבע שעה וחצי.
-
6
במקום חשוך גם.
-
7
לקחת שפריצר בקבוק שמתיז מים להקציף ביצה עם 2 כוסות מים וקורט קקאו ולשים בבקבוק להתיז על החלות ולפזר שומשום.
-
8
לחמם את התנור מראש על 200 מעלות טורבו עד להשחמה .
1
לערבב את הקמח סוכר ושמרים היטב להוסיף בהדרגה את המים .
2
לאחר מכן את הביצה ואז את השמן ולבסוף את המלח ללוש היטב כ7-10 דק במיקסר ידני זה קצת יותר .
3
לשים בקערה משומנת ומכסה להתפחה במקום חשוך שמרים מאד רגישים לאור.
4
לאחר שעה לקמח או לשמן את השולחן לעשות עיגולים ולשים ניילון חד פעמי על העיגולי בצק לתת מנוחה 10 דק.
5
ואז להכין רצועות לשים במגשיות של תנור ולכסות עם ניילון חד פעמי להתפיח שעה ורבע שעה וחצי.
6
במקום חשוך גם.
7
לקחת שפריצר בקבוק שמתיז מים להקציף ביצה עם 2 כוסות מים וקורט קקאו ולשים בבקבוק להתיז על החלות ולפזר שומשום.
8
לחמם את התנור מראש על 200 מעלות טורבו עד להשחמה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים