ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לבישול
-
2 כפות סוכר חום מלא או 2 כפות סילאן.
-
-
-
לזרייה (לבחור תוספת אחת או יותר)
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מעבדים היטב במיקסר את חומרי הבצק לפחות 10 דקות עד שהבצק נהיה גמיש. הבצק קשה. לא להוסיף עוד מיים!.
-
2
לאחר מנוחה של 10-15 דקות. לגלגל למעין נחש ולחלק ל 12 חלקים. .
-
3
לכסות במגבת כדי שלא יתייבשו. .
-
4
לעשות בייגלה (נחש ארוך ארוך, לחצות במרכז, לעשות צורה של איקס משני החלקים ואז לגלגל. כשסוגרים את הבייגלה חשוב לסגור היטב שלא יפתח בבישול..
-
5
לבשל כל ביגלה חצי דקה מכל צד (אפשר להכניס גם כמה בייגלה יחד, הבייגלה אמור לצוף)..
-
6
להוציא בעזרת כף מחוררת לתבנית עם נייר אפיה. לפזר על הבייגלה מיד כשיוצא מלח גס, שומשום, זעתר ועוד מה שמתחשק. .
-
7
לאפות בחום של 200 מעלות במשך רבע שעה או עשרים דקות..
1
מעבדים היטב במיקסר את חומרי הבצק לפחות 10 דקות עד שהבצק נהיה גמיש. הבצק קשה. לא להוסיף עוד מיים!.
2
לאחר מנוחה של 10-15 דקות. לגלגל למעין נחש ולחלק ל 12 חלקים. .
3
לכסות במגבת כדי שלא יתייבשו. .
4
לעשות בייגלה (נחש ארוך ארוך, לחצות במרכז, לעשות צורה של איקס משני החלקים ואז לגלגל. כשסוגרים את הבייגלה חשוב לסגור היטב שלא יפתח בבישול..
5
לבשל כל ביגלה חצי דקה מכל צד (אפשר להכניס גם כמה בייגלה יחד, הבייגלה אמור לצוף)..
6
להוציא בעזרת כף מחוררת לתבנית עם נייר אפיה. לפזר על הבייגלה מיד כשיוצא מלח גס, שומשום, זעתר ועוד מה שמתחשק. .
7
לאפות בחום של 200 מעלות במשך רבע שעה או עשרים דקות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים