לןגן

בייגלה

מאת: מרי גרבי, פורסם: 24/09/2018 | 17:48
בייגלה

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לבישול

לזרייה (לבחור תוספת אחת או יותר)

אופן הכנה

  1. מעבדים היטב במיקסר את חומרי הבצק לפחות 10 דקות עד שהבצק נהיה גמיש. הבצק קשה. לא להוסיף עוד מיים!

  2. לאחר מנוחה של 10-15 דקות. לגלגל למעין נחש ולחלק ל 12 חלקים.

  3. לכסות במגבת כדי שלא יתייבשו.

  4. לעשות בייגלה (נחש ארוך ארוך, לחצות במרכז, לעשות צורה של איקס משני החלקים ואז לגלגל. כשסוגרים את הבייגלה חשוב לסגור היטב שלא יפתח בבישול.

  5. לבשל כל ביגלה חצי דקה מכל צד (אפשר להכניס גם כמה בייגלה יחד, הבייגלה אמור לצוף).

  6. להוציא בעזרת כף מחוררת לתבנית עם נייר אפיה. לפזר על הבייגלה מיד כשיוצא מלח גס, שומשום, זעתר ועוד מה שמתחשק.

  7. לאפות בחום של 200 מעלות במשך רבע שעה או עשרים דקות.