ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
אפשר להוסיף כף אורגנו וכף שבבי בצל
-
-
-
3 כוסות מים כוס חד פעמי 200 מ"ל
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה בערך .
-
2
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק שלא יהיה רך מדי .
-
3
לכבות להתפיח שמכפיל את נפחו ושוב ללוש לכסות להתפחה נוספת חצי שעה.
-
4
לחלק את הבצק לכמה שרוצים או בגטים גדולים או לחמניות .
-
5
לעשות צורה שאוהבים לגלגל על קמח לקחת סכין חדה ולחרוץ באמצע הלחם.
-
6
לתת לנוח.
-
7
לחמם תנור 180 מעלות .
-
8
ולאפות כשמתקבל צבע חום.
-
9
לקחת כוס עם מים עם מעט סוכר ומעט מלח ולהבריש תוך כדי אפיה שלוש פעמים .
-
10
להוציא ולצנן על רשת .
-
11
אפשר לאפות בתבנית בגטים או תבנית רגילה .
-
12
מומלץ.לשים בתחתית התנור תבנית של קאפקייקס עם מים.
-
13
בהצלחה .
1
לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה בערך .
2
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק שלא יהיה רך מדי .
3
לכבות להתפיח שמכפיל את נפחו ושוב ללוש לכסות להתפחה נוספת חצי שעה.
4
לחלק את הבצק לכמה שרוצים או בגטים גדולים או לחמניות .
5
לעשות צורה שאוהבים לגלגל על קמח לקחת סכין חדה ולחרוץ באמצע הלחם.
6
לתת לנוח.
7
לחמם תנור 180 מעלות .
8
ולאפות כשמתקבל צבע חום.
9
לקחת כוס עם מים עם מעט סוכר ומעט מלח ולהבריש תוך כדי אפיה שלוש פעמים .
10
להוציא ולצנן על רשת .
11
אפשר לאפות בתבנית בגטים או תבנית רגילה .
12
מומלץ.לשים בתחתית התנור תבנית של קאפקייקס עם מים.
13
בהצלחה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים