לןגן

לחם עם בצל

מאת: שרה יוסף, פורסם: 10/02/2018 | 05:27
לחם עם בצל

תקציר המתכון: קרנצ'י וטעים

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה בערך

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק שלא יהיה רך מדי

  3. לכבות להתפיח שמכפיל את נפחו ושוב ללוש לכסות להתפחה נוספת חצי שעה

  4. לחלק את הבצק לכמה שרוצים או בגטים גדולים או לחמניות

  5. לעשות צורה שאוהבים לגלגל על קמח לקחת סכין חדה ולחרוץ באמצע הלחם

  6. לתת לנוח

  7. לחמם תנור 180 מעלות

  8. ולאפות כשמתקבל צבע חום

  9. לקחת כוס עם מים עם מעט סוכר ומעט מלח ולהבריש תוך כדי אפיה שלוש פעמים

  10. להוציא ולצנן על רשת

  11. אפשר לאפות בתבנית בגטים או תבנית רגילה

  12. מומלץ.לשים בתחתית התנור תבנית של קאפקייקס עם מים

  13. בהצלחה