אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

15,007
צפיות

לחמניות ם עשבי תיבול רכות וטעימות

המתכון של
לחמניות ם עשבי תיבול רכות וטעימות

רכות עם ריח וטעם משגע

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק''ג קמח
  • 2 כפות שמרים
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כף אורגנו יבש
  • 1 כף פטרוזיליה יבשה אפשר בלי
  • 1 כף שבבי בצל יבש
  • 3 כוסות מים
  • להברשה ביצה עם מעט סוכר ומעט מלח
  • או במקום ביצה אפשר להבריש רק עם מים עם מעט סוכר ומעט מלח אחרי שאופים עשר דקות בערך להבריש עם המים ולהמשיך לאפות לחזור על זה 3 פעמים עד סוף האפיה
  • לקישוט אחרי האפיה
  • שמן זית
  • שום כתוש
  • שמיר טרי קצוץ
  • פטרוזיליה יבשה
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים להשאיר רבע שעה להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים לשמן מעט לכסות ולהתפיח חצי שעה .


  • 2

    ללוש ושוב התפחה של 20 דקות .


  • 3

    לחלק ל16 כדורים לקמח לתת לנוח 10 דקות לקחת סכין חדה ולעשות פסים באמצע הלחמניה .


  • 4

    לחמם תנור 180 מעלות ולאפות כשמתקבל צבע חום להבריש עם כוס מים עם מעט מלח ומעט סוכר ולחזור על הפעולה 3 פעמים ולהמשיך לאפות .


  • 5

    מומלץ בסוף האפיה להבריש עם מעט שמן זית .


  • 6

    יוצאת לחמניה רכה וטעימה עם ריח משגע .


  • 7

    אם רוצים תוספת .


  • 8

    לערבב את השמן זית עם פטרוזיליה יבשה ושמיר ולהבריש את הלחמניות אחרי האפיה .


  • 9

    בהצלחה 💓.


1

לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים להשאיר רבע שעה להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים לשמן מעט לכסות ולהתפיח חצי שעה .


2

ללוש ושוב התפחה של 20 דקות .


3

לחלק ל16 כדורים לקמח לתת לנוח 10 דקות לקחת סכין חדה ולעשות פסים באמצע הלחמניה .


4

לחמם תנור 180 מעלות ולאפות כשמתקבל צבע חום להבריש עם כוס מים עם מעט מלח ומעט סוכר ולחזור על הפעולה 3 פעמים ולהמשיך לאפות .


5

מומלץ בסוף האפיה להבריש עם מעט שמן זית .


6

יוצאת לחמניה רכה וטעימה עם ריח משגע .


7

אם רוצים תוספת .


8

לערבב את השמן זית עם פטרוזיליה יבשה ושמיר ולהבריש את הלחמניות אחרי האפיה .


9

בהצלחה 💓.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים