ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
10 עלי בזיליקום (אני אוהבת את הריח)
-
אפשר לעשות פחות 4-5 עלים נהדר
-
מי שלא אוהב בזילקום יכול לשים זעטר ואורגנו.
-
-
אופן ההכנה
-
1
להכין לפני תחילת הבצק את תערובת המילוי.לטחון במעבד מזון את הפיטרוזיליה עם הבזילקום. שיני השום. ושמן זית. למעט הזיתים אותם קוצצים. ולהניח בצד מכוסה .
-
2
לבצק.
-
3
בקערה שמים קמח. שמרים. סוכר. מלח. שמן. ומים פושרים .
-
4
לשים לבצק רך ונעים. .
-
5
בקערה משומנת לסובב את הבצק ולהניח להתפחה חצי שעה. שוב ללוש בידיים קלות ולהניח חצי שעה תפיחה. שוב ללוש קלות ולהניח חצי שעה תפיחה (עוד פעמים) .
-
6
לחתוך את הבצק ל-2 לרדד עם מערוך לעלה דק .
-
7
למרוח מהמלית ולגלגל לרולדה .
-
8
לפרוס לפרוסות שוות .
-
9
להכניס לתבנית אינגלש מרופדת בנייר אפיה. .
-
10
לתת להם תפיחה קלה אחרונה הם תופחים במהירות.מעט.
-
11
מורחים על הפרחים מהמילוי ושולחים לתנור ל-10 דקות. .
-
12
מוצאים מהתנור ושוב מורחים את כל המילוי שנשאר ושוב מכניסים חזרה לתנור עד גמר האפיה ושיזוף לא לאכול חם לחכות מעט ואז לטרוף. יאמי .
-
13
הערה חשובה .
-
14
עם ונישאר מהלחמניות ניתן להקפיא ולהפשיר ולחמם בתנור שוב .
-
15
.
1
להכין לפני תחילת הבצק את תערובת המילוי.לטחון במעבד מזון את הפיטרוזיליה עם הבזילקום. שיני השום. ושמן זית. למעט הזיתים אותם קוצצים. ולהניח בצד מכוסה .
2
לבצק.
3
בקערה שמים קמח. שמרים. סוכר. מלח. שמן. ומים פושרים .
4
לשים לבצק רך ונעים. .
5
בקערה משומנת לסובב את הבצק ולהניח להתפחה חצי שעה. שוב ללוש בידיים קלות ולהניח חצי שעה תפיחה. שוב ללוש קלות ולהניח חצי שעה תפיחה (עוד פעמים) .
6
לחתוך את הבצק ל-2 לרדד עם מערוך לעלה דק .
7
למרוח מהמלית ולגלגל לרולדה .
8
לפרוס לפרוסות שוות .
9
להכניס לתבנית אינגלש מרופדת בנייר אפיה. .
10
לתת להם תפיחה קלה אחרונה הם תופחים במהירות.מעט.
11
מורחים על הפרחים מהמילוי ושולחים לתנור ל-10 דקות. .
12
מוצאים מהתנור ושוב מורחים את כל המילוי שנשאר ושוב מכניסים חזרה לתנור עד גמר האפיה ושיזוף לא לאכול חם לחכות מעט ואז לטרוף. יאמי .
13
הערה חשובה .
14
עם ונישאר מהלחמניות ניתן להקפיא ולהפשיר ולחמם בתנור שוב .
15
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים