ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
4-5 כוסות מים חמימים פושרים
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מערבבים כל החומרים. למעט המלח. אותו מוסיפים בסוף הלישה..
-
2
הבצק אמור להיות דביק. משמנים אותו ומשהים לתפיחה. על משטח מעט מקומח. .
-
3
לחלק את הבצק ל-20 כדורים. אם רוצים עבה מחלקים ל-10 כדורים. משהים שוב לתפיחה .
-
4
אני חילקתי ל-20..
-
5
לוקחים כדור על משטח משומן משומן. ובעזרת מערוך מרדדים הבצק ניפתח בקליליות..
-
6
מעבירים את העלה למחבת טפלון גדול גם במחבת אפשר להמשיך למתוח את העלה הנהדר. .
-
7
מוצאים מהמחבת ומרטיבים בידיים רטובות את הלאפה שלא תיתייבש. וישר לשקית נילון סגורה .
-
8
שומר על טריות הלאפה. וכך לעשות עם שאר הלאפות..
-
9
.
1
מערבבים כל החומרים. למעט המלח. אותו מוסיפים בסוף הלישה..
2
הבצק אמור להיות דביק. משמנים אותו ומשהים לתפיחה. על משטח מעט מקומח. .
3
לחלק את הבצק ל-20 כדורים. אם רוצים עבה מחלקים ל-10 כדורים. משהים שוב לתפיחה .
4
אני חילקתי ל-20..
5
לוקחים כדור על משטח משומן משומן. ובעזרת מערוך מרדדים הבצק ניפתח בקליליות..
6
מעבירים את העלה למחבת טפלון גדול גם במחבת אפשר להמשיך למתוח את העלה הנהדר. .
7
מוצאים מהמחבת ומרטיבים בידיים רטובות את הלאפה שלא תיתייבש. וישר לשקית נילון סגורה .
8
שומר על טריות הלאפה. וכך לעשות עם שאר הלאפות..
9
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים