תקציר המתכון: הבצק גמיש רך. כייפי לעבודה
קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מערבבים כל החומרים. למעט המלח. אותו מוסיפים בסוף הלישה.
הבצק אמור להיות דביק. משמנים אותו ומשהים לתפיחה. על משטח מעט מקומח.
לחלק את הבצק ל-20 כדורים. אם רוצים עבה מחלקים ל-10 כדורים. משהים שוב לתפיחה
אני חילקתי ל-20.
לוקחים כדור על משטח משומן משומן. ובעזרת מערוך מרדדים הבצק ניפתח בקליליות.
מעבירים את העלה למחבת טפלון גדול גם במחבת אפשר להמשיך למתוח את העלה הנהדר.
מוצאים מהמחבת ומרטיבים בידיים רטובות את הלאפה שלא תיתייבש. וישר לשקית נילון סגורה
שומר על טריות הלאפה. וכך לעשות עם שאר הלאפות.