הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1)מכניסים את כל החומרים במיקסר ללא המלח ולשים קצת ורק בסוף מוסיפים את המלח.
2)לשים את הבצק עד לקבלת מרקם חלק.
,.
3)מכסים במגבת ומתפיחים ל 40 דק עד 50 דק עד ש הבצק מכפיל את הנפח ,זה תלוי לפי מזג האוויר בקיץ זה לוקח פחות זמן ובחורף יותר זמן.
.
4)לשים את הבצק לעוד 10 דקות ולא לוותר כי זה חשוב ככה החלות יוצאות אווריריות.
5)מחלקים את הבצק ועושים צמות או לחמניות מה שרוצים אני עשיתי חלות קטנות שכל חלה שוקלת 300 גרם זה אומר כל רצועה שוקלת 100 גרם ובתבנית מלבנית אחד פעמי 17/8 ס"מ, מניחים בתבנית משומנת.
מכסים במגבת ומתפיחים שנית כ עוד 30 דק ומברישים בחלמון בלבד ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות🔥 ל25 דק⏰.