קמח שמרים וסוכר...להוסיף מים בהדרגה. להוסיף את השמן ולבסוף את המלח. .
3
להתפיח כ 40 דק..
4
לאחר ההתפחה להכין משטח מעט משומן.
5
ולחלק לכדורים לשטח עם היד לעיגול למלא בבשר,לסגור היטב ולהניח על תבנית אפיה.להתפיח ולמרוח בביצה ושומשום. לחמם תנור 170-180.
6
ולאפות עד שמזהיב..
7
למילוי -.
8
במחבת לשים מעט שמן.
9
להוסיף את הבצל לטגן לשקיפות,,להוסיף הבשר לערבב עד שיהפוך את צבעו ויהיה מבושל. להוסיף תבלינים פטרוזיליה שום ..את הצנוברים לקראת סוף הטיגון. תהנוו הילה😋😙.
10
במחבת חמה נפרדת לקלות את הצנוברים כ 2-4דקות. ללא שמן. .
1
להכין את הבצק בקערת המיקסר...
2
קמח שמרים וסוכר...להוסיף מים בהדרגה. להוסיף את השמן ולבסוף את המלח. .
3
להתפיח כ 40 דק..
4
לאחר ההתפחה להכין משטח מעט משומן.
5
ולחלק לכדורים לשטח עם היד לעיגול למלא בבשר,לסגור היטב ולהניח על תבנית אפיה.להתפיח ולמרוח בביצה ושומשום. לחמם תנור 170-180.
6
ולאפות עד שמזהיב..
7
למילוי -.
8
במחבת לשים מעט שמן.
9
להוסיף את הבצל לטגן לשקיפות,,להוסיף הבשר לערבב עד שיהפוך את צבעו ויהיה מבושל. להוסיף תבלינים פטרוזיליה שום ..את הצנוברים לקראת סוף הטיגון. תהנוו הילה😋😙.
10
במחבת חמה נפרדת לקלות את הצנוברים כ 2-4דקות. ללא שמן. .