לןגן

לחמניות ממולאות עוף/בשר מעל שוםשמן ופטרוזיליה

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 16/03/2017 | 16:04
לחמניות ממולאות עוף/בשר מעל שוםשמן ופטרוזיליה

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. להכין את הבצק בקערת המיקסר..

  2. קמח שמרים וסוכר...להוסיף מים בהדרגה. להוסיף את השמן ולבסוף את המלח.

  3. להתפיח כ 40 דק.

  4. לאחר ההתפחה להכין משטח מעט משומן

  5. ולחלק לכדורים לשטח עם היד לעיגול למלא בבשר,לסגור היטב ולהניח על תבנית אפיה.להתפיח ולמרוח בביצה ושומשום. לחמם תנור 170-180

  6. ולאפות עד שמזהיב.

  7. למילוי -

  8. במחבת לשים מעט שמן

  9. להוסיף את הבצל לטגן לשקיפות,,להוסיף הבשר לערבב עד שיהפוך את צבעו ויהיה מבושל. להוסיף תבלינים פטרוזיליה שום ..את הצנוברים לקראת סוף הטיגון. תהנוו הילה😋😙

  10. במחבת חמה נפרדת לקלות את הצנוברים כ 2-4דקות. ללא שמן.