קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
להכין את הבצק בקערת המיקסר..
קמח שמרים וסוכר...להוסיף מים בהדרגה. להוסיף את השמן ולבסוף את המלח.
להתפיח כ 40 דק.
לאחר ההתפחה להכין משטח מעט משומן
ולחלק לכדורים לשטח עם היד לעיגול למלא בבשר,לסגור היטב ולהניח על תבנית אפיה.להתפיח ולמרוח בביצה ושומשום. לחמם תנור 170-180
ולאפות עד שמזהיב.
למילוי -
במחבת לשים מעט שמן
להוסיף את הבצל לטגן לשקיפות,,להוסיף הבשר לערבב עד שיהפוך את צבעו ויהיה מבושל. להוסיף תבלינים פטרוזיליה שום ..את הצנוברים לקראת סוף הטיגון. תהנוו הילה😋😙
במחבת חמה נפרדת לקלות את הצנוברים כ 2-4דקות. ללא שמן.