ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
1/2 כוס מחמצת בכל מצב... אכלה לא אכלה.. הכל הולך
-
1/2 כוס חלב ( אפשר מים אבל ממליצה חלב)
-
3 כפות שמן קוקוס שחומם טיפטיפה או כל שמן אפילו חמאה
-
-
קורט זנגביל וקורט מלח לימון
אופן ההכנה
-
1
לערבב את כל המרכיבים למעט הקמח.
-
2
להתחיל להכניס את הקמח בהדרגה .
-
3
תלוי באיכות הקמח אולי תצטרכו פחות מ2 כוסות.
-
4
הבצק צריך לצאת נעים אך דביק מעט שלא יהיה רטוב מירקם של פלסטלינה.
-
5
להעביר למשטח מקומח מעט וללוש 2-3 דקות.
-
6
לעטוף בניילון ניצמד בקערה ל10 שעות על השיש.
-
7
לחלק את הבצק ל6-8 חלקים שווים.
-
8
על משטח משומן מעט מאוד ומעט קמח לרדד כל כדור הכי דק שאפשר.
-
9
לחמם מחבת כל בינוני ולבשל 15 שניות כל צד.
-
10
כשסיימתם.. להכניס לשקית ניילון בכדי לשמור על הלחות .
-
11
בתיאבון ושבת שלום מואהההההההה.
1
לערבב את כל המרכיבים למעט הקמח.
2
להתחיל להכניס את הקמח בהדרגה .
3
תלוי באיכות הקמח אולי תצטרכו פחות מ2 כוסות.
4
הבצק צריך לצאת נעים אך דביק מעט שלא יהיה רטוב מירקם של פלסטלינה.
5
להעביר למשטח מקומח מעט וללוש 2-3 דקות.
6
לעטוף בניילון ניצמד בקערה ל10 שעות על השיש.
7
לחלק את הבצק ל6-8 חלקים שווים.
8
על משטח משומן מעט מאוד ומעט קמח לרדד כל כדור הכי דק שאפשר.
9
לחמם מחבת כל בינוני ולבשל 15 שניות כל צד.
10
כשסיימתם.. להכניס לשקית ניילון בכדי לשמור על הלחות .
11
בתיאבון ושבת שלום מואהההההההה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים