במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן כ – 2 דקות. כשהשמן חם מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף וזהוב בקצוות (בערך 5 דקות). מוסיפים את הגזרים ומטגנים 5 דקות נוספות / עד שהגזרים משנים את צבעם. מוסיפים את שיני השום, חצי כפית מלח, חצי כף כמון ומערבבים. לאחר כ – 2 דקות מעבירים את הבצלים והגזרים לקערה..
3
מחזירים את הסיר לכיריים (מבלי לשטוף אותו) וצורבים קילו וחצי קוביות אסאדו מכל הצדדים. לאחר שקוביות הבשר נצרבו היטב מכל הצדדים מוסיפים מחצית מכמות הגזר והבצל לסיר, 4 כוסות מים רותחים, חצי כף כמון, כף פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח ומערבבים. מנמיכים להבה ומבשלים על להבה נמוכה 3 וחצי שעות..
4
לאחר 3 וחצי שעות מוסיפים 3 כוסות אורז בסמטי, חצי כפית מלח, כפית כמון ואת הגזר והבצל שנותר בקערה. מנערים את הסיר בעדינות, מכסים את הסיר במגבת ומעליו מכסה. מבשלים שעה נוספת / עד שהאורז רך..
במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן כ – 2 דקות. כשהשמן חם מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף וזהוב בקצוות (בערך 5 דקות). מוסיפים את הגזרים ומטגנים 5 דקות נוספות / עד שהגזרים משנים את צבעם. מוסיפים את שיני השום, חצי כפית מלח, חצי כף כמון ומערבבים. לאחר כ – 2 דקות מעבירים את הבצלים והגזרים לקערה..
3
מחזירים את הסיר לכיריים (מבלי לשטוף אותו) וצורבים קילו וחצי קוביות אסאדו מכל הצדדים. לאחר שקוביות הבשר נצרבו היטב מכל הצדדים מוסיפים מחצית מכמות הגזר והבצל לסיר, 4 כוסות מים רותחים, חצי כף כמון, כף פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח ומערבבים. מנמיכים להבה ומבשלים על להבה נמוכה 3 וחצי שעות..
4
לאחר 3 וחצי שעות מוסיפים 3 כוסות אורז בסמטי, חצי כפית מלח, כפית כמון ואת הגזר והבצל שנותר בקערה. מנערים את הסיר בעדינות, מכסים את הסיר במגבת ומעליו מכסה. מבשלים שעה נוספת / עד שהאורז רך..