להרתיח מים עם כף מלח בסיר, להכניס את השעועית ולבשל כ-3 דקות בלבד, לשטוף במים קרים ולסנן..
2
לחמם ווק גדול, לטגן כף שום כתוש בשמן זית, להוסיף את השעועית ולהקפיץ
כמה שניות.
להוסיף סויה, סילאן, שמן שומשום ולתבל בפלפל שחור, להקפיץ
מספר דקות.
לפזר שומשום מעל..
1
להרתיח מים עם כף מלח בסיר, להכניס את השעועית ולבשל כ-3 דקות בלבד, לשטוף במים קרים ולסנן..
2
לחמם ווק גדול, לטגן כף שום כתוש בשמן זית, להוסיף את השעועית ולהקפיץ
כמה שניות.
להוסיף סויה, סילאן, שמן שומשום ולתבל בפלפל שחור, להקפיץ
מספר דקות.
לפזר שומשום מעל..